Reklama:

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • tytuł 2 na 5 , liczba ocen: 1 .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
05-07-2019, 05:50 PM
Post: #41
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Dostał więcej pan jak wnioskował i się nie dziwię,bo więcej zarobili za pośrednictwo,im zależy tylko na dobru ich pelnych napchanych kieszeniach,a resztę mają daleko w zadzie,tak Capital Club i Future Capital (krakowscy centusie)!
Odpowiedz cytując ten post
05-09-2019, 10:46 PM
Post: #42
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Muszę niestety potwierdzić, że Capitalclub to bardzo nierzetelny portal.

Ale jak ma być rzetelny skoro ich genialny prezes naciągnął sporo osób na niemałe pożyczki w spółce właścicielskiej dla Capitalclub (Psi-xel - nazwa specjalnie zmieniona) (przez sprzedawców z Capital, którzy namawiali na te pożyczki), i nie ma z czego spłacić do dzisiaj. A minął już prawie rok odkąd nie spłaca. I mami wszystkich pożyczkobiorców jakimiś odkupami, wydłużonym czasem spłaty, rozłożeniem rat na kolejne raty. Śmiech na sali.

Ponadto pożyczkobiorcy nie są w żadnym stopniu sprawdzani. Same sprawy sądowe a i tak potem komornik nie ma z czego ściągać.

O d r a d z a m
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2019, 01:37 PM
Post: #43
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Ubywa już naiwnych ludzi którzy chcą rozdawać swoje pieniądze oszustom i bardzo dobrze że czytacie opinie i się dowiadujemy prawdy.Teraz niech inwestują sobie sami właściciele pasożyty zarobione w czesniejsze pieniądze na oszustwie.
Odpowiedz cytując ten post
05-16-2019, 11:58 PM
Post: #44
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Nie zgadzam się z powyższymi opiniami.
Ja aż takiego problemu nie mam. Mam 4 pożyczki i poślizg faktycznie jest Ale tak czy tak raty są wpłacane.

Pisze przecież że przeanalizować wypłacalność pozyczkobiorcy trzeba we własnym zakresie.
Odpowiedz cytując ten post
06-10-2019, 02:19 PM
Post: #45
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
(05-07-2019 05:50 PM)Gość napisał(a): aby widziec linki zarejestruj sie lub zaloguj Dostał więcej pan jak wnioskował i się nie dziwię,bo więcej zarobili za pośrednictwo,im zależy tylko na dobru ich pelnych napchanych kieszeniach,a resztę mają daleko w zadzie,tak Capital Club i Future Capital (krakowscy centusie)!

Dokładnie, Oni od razu skasowali prowizję, powinno byc tak, że ich prowizja powinna byc tez spłacana w ratach, może wtedy byłoby inaczej.

Gdyby jakiś inwestor był zainteresowany pożyczką to ja własnie spłacał będę ostatnią ratę ale widzę że w w CC nie mam czego szukać, więc zapraszam
Odpowiedz cytując ten post
07-31-2019, 02:51 PM
Post: #46
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Uwaga firma oszukuje nie wypłaca Pieniędzy . Zgłaszam sprawę na Policje wobec M. Skiba.
Odpowiedz cytując ten post
08-12-2019, 04:03 AM
Post: #47
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Podobnie ja. Właśnie kieruję sprawę do Prokuratury w sprawie wyłudzenia ode mnie kasy przez CapitalClub. Odradzam.
Odpowiedz cytując ten post
10-26-2019, 12:04 AM
Post: #48
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Witam. A jakie wrażenia z future capital? Na google, niby mieli pozytywne opinie wystawiane.
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

» Tu znajdziesz chwilówkę bez BIK! «