Reklama:

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • tytuł 2 na 5 , liczba ocen: 1 .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
04-17-2018, 08:01 AM
Post: #11
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Witam, potrzebuję pożyczyć 70000 tyś na rozwój firmy. Zacząłem remont lokalu i zabrakło mi dosyć sporo jak się okazało na remont a banki nie chętnie chcą pożyczyć mi taką kwotę. Jestem już na rynku 8 lat. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na maila: zdziebko.a@gmail.com. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując ten post
05-08-2018, 10:48 AM
Post: #12
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Witam, korzystałem z tego portalu jako inwestor jakiś czas temu i udzieliłem kilku pożyczek. W moim przypadku z większością pożyczkobiorców były problemy. Moim zdaniem portal CC zbyt mało troszczy się o inwestorów, a zabezpieczenia w postaci weksla in blanko lub poręczenia weksla są prawie żadnym zabezpieczeniem. Dlatego korzystając z tego portalu należy prześwietlać na własną rękę pożyczkobiorców (ponieważ większość z nich to osoby które nie dostana pożyczki w komercyjnym banku z jakiegoś powodu). Podsumowując jeśli ktoś ma nadmiar gotówki i lubi ryzyko wiążące się ze strata kapitału to polecam CC i życzę szczęścia do pożyczkobiorców, natomiast jak ktoś chce zainwestować swoje wszystkie oszczędności i liczy na szybki zysk bez ryzyka to odradzam szkoda później nerwów. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując ten post
10-01-2018, 05:54 PM
Post: #13
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Absolutnie nie polecam pożyczek społecznościowych w Capital Club. Są absolutnie nierzetelni w sprawdzaniu pożyczkobiorców. Na 4 pożyczki tylko jedna jest spłacana terminowo i bezproblemowo. Jeden pożyczkobiorca nie zapłacił ani jednej raty, po zabraniu pieniędzy zapadł się pod ziemię. Kolejnych dwóch przeciąga spłacanie rat - jeden ma zaległości do 3 miesięcy, drugi od pół roku. Mam wrażenie, że Capital Club w ogóle nie sprawdził ich uczciwości, sensowności powodów tych pożyczek ani możliwości późniejszej spłaty. STANOWCZO ODRADZAM
Odpowiedz cytując ten post
10-05-2018, 11:49 AM
Post: #14
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Witam Wszystkich. Z dala od CapitalClub. Naciągacze i tyle. Pisze to z pełną premedytacją. Pożyczka zabezpieczona hipoteką ale o kapitał trzeba samemu walczyć bo CC ma nas ( inwestorów ) w d..pie. Nie ma żadnej weryfikacji. Niby Hipoteka warta ponad 10Milonów a w rzeczywistości może 3M z czego jak się okazuje jest już wcześniejszy wierzyciel. Kto to sprawdzał. Sprawa jest w prokuraturze i może być ciepło. Przygotowujemy też wniosek do sądu aby zarząd ( który był oczywiście w tamtym czasie ) poczuł się do odpowiedzialności. A kto nie wierzy niech przed podpisaniem dokumentów zapyta o sprawę p.Leona - jestem ciekawy jak się będą tłumaczyć co z tym zrobili ( teoretycznie max zabezpieczenie ).
Odpowiedz cytując ten post
11-20-2018, 07:53 PM
Post: #15
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
(05-08-2018 10:48 AM)Gość napisał(a): aby widziec linki zarejestruj sie lub zaloguj Witam, korzystałem z tego portalu jako inwestor jakiś czas temu i udzieliłem kilku pożyczek. W moim przypadku z większością pożyczkobiorców były problemy. Moim zdaniem portal CC zbyt mało troszczy się o inwestorów, a zabezpieczenia w postaci weksla in blanko lub poręczenia weksla są prawie żadnym zabezpieczeniem. Dlatego korzystając z tego portalu należy prześwietlać na własną rękę pożyczkobiorców (ponieważ większość z nich to osoby które nie dostana pożyczki w komercyjnym banku z jakiegoś powodu). Podsumowując jeśli ktoś ma nadmiar gotówki i lubi ryzyko wiążące się ze strata kapitału to polecam CC i życzę szczęścia do pożyczkobiorców, natomiast jak ktoś chce zainwestować swoje wszystkie oszczędności i liczy na szybki zysk bez ryzyka to odradzam szkoda później nerwów. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując ten post
11-20-2018, 07:55 PM
Post: #16
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Witam
Nie wiem czy jest taka możliwość, ale chciałabym z Panem skontaktować się osobiście lub za pośrednictwem e-maila: joanna1966@onet.eu
Odpowiedz cytując ten post
12-02-2018, 03:07 PM
Post: #17
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Potrzebuję pożyczki 25tys lub 30tys mój e-mail lucyna04@o2.pl. Proszę o kontakt
Odpowiedz cytując ten post
01-20-2019, 04:58 PM
Post: #18
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Witam. Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o Capital Club. Firma nie godna polecenia. Nie dbają o inwestorów, brak jakiejkolwiek pomocy przy problemach z odzyskaniem pożyczonych pieniędzy. Dział windykacji który rzekomo pomaga w odzyskaniu należności na preferencyjnych warunkach w rzeczywistości próbuje zbić dodatkowy kapitał. Pożyczkobiorcy to w większości przypadków "wykolejeńcy" którzy mają problem z uzyskaniem finansowania w bankach lub podobnych instytucjach. Ogłaszane aukcje to głównie zarobek dla Capital Club gdzie prowizja za zorganizowanie udanej aukcji jest im płacona przez pożyczkobiorcę od razu. Przy prześwietlaniu biorców na własną rękę okazało się, że niektórzy z nich byli wpisani na listę dłużników, informując o tym fakcie opiekunów z CC dostałem odpowiedź, że oni nic na tan temat nie wiedzieli.
Na 8 udzielonych pożyczek: 3 regularne spłaty rat, 2 z problemami zaległości do 2 miesięcy, 3 z nich to wtopa.
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

» Tu znajdziesz chwilówkę bez BIK! «