Reklama:

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • tytuł 2 na 5 , liczba ocen: 1 .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
02-21-2019, 01:06 AM
Post: #31
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Jako INWESTOR w Capital Club nie polecam. Na 10 udzielonych pożyczek 1 jest terminowo spłacana a pozostałe 9 pożyczek to porazka. Pozyczkobiorcy zapadli sie pod ziemie, nie odbieraja telefonów, wyjezdzaja za granice, sa tacy co już w wiezieniu siedza
Odpowiedz cytując ten post
02-24-2019, 10:18 PM
Post: #32
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Jeżeli ktoś chce mieć kłopoty finansowe i sądy,tak i pożyczkobiorcy jak i pożyczkodawcy to polecam firmę Capital Club,taka firma powinna zapaść się pod ziemię,tam jest ich miejsce razem z szatanem diabłem.
Odpowiedz cytując ten post
02-27-2019, 05:11 PM
Post: #33
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Tylko zabezpieczenie w postaci nieruchomości jest coś wartę. W Capital Club zabezpieczenie weksel i oświadczenie.
Pieniądze nie do odzyskania gdyż klient zapewne nie ściągalny.
Są Fundusze gdzie gwarancją jest zabezpieczenie na nieruchomościach Funduszu i lepiej w to inwestować niż w pożyczki " społecznościowe"

CAPITAL TYLKO PROWIZJE ODCINA I RADŹ SOBIE SAM Z WINDYKOWANIEM
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2019, 04:43 PM
Post: #34
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Fakt autentyczny:dzwoni żona prezesa z biura, zarazem opiekunka (ładnie brzmi)- i mówi,wpłacił pan wczoraj pieniądze na konto pani-jeszcze nie-to proszę nie wpłacać-pytam dlaczego?-mamy sprawy techniczne.Zadzwonie i powiem kiedy.Pomyślałem coś tu śmierdzi.Za h tel (opiekunka aukcji) może pan wpłacić pieniądze-OK-ja głupi i bez głowy wpłaciłem.Na początku miałem kont.tel.z panią którą obdarowałem (w ten sposób się rozdaje pieniądze ludziom w potrzebie,to nie ma nic wspólnego z praw dziwym inwestowaniem swojego kapitału jako inwestor)Prawdziwy inwestor może zainwestować kupić coś do domu w rodzinę itp.Rozmowa że szczęśliwą panią którą obdarowałem pytam? dlaczego nie mogłem wpłacić pieniędzy od razu (opiekunka zablokowała)a bo ja nie chciałam z góry zapłacić im wynagrodzenia 15%od pożyczki.Pani dłużnik jeszcze jak miałem kontakt powiedziała-na zwrot pieniędzy będzie pan długo czekał,jestem zadłużoną w urzędzie skarbowym ZUS i w bankach. Dziękując mi, zakończyła rozmowę.Czekam już 8 miesięcy, dużo spraw mam już w sądzie,bo przez Capital Club i Future Capital to jest rozdawanie pieniędzy a nie żadne inwestowanie.Przestrzegam innych.Wyciagnijcie z tego wnioski???
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2019, 10:50 PM
Post: #35
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
odradzam inwestorom udzielania pozyczek. To jest BAGNO
Odpowiedz cytując ten post
03-04-2019, 08:54 PM
Post: #36
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Podzielam, odradzam stanowczo i zdecydowanie inwestorom udzielania pożyczek,a będziecie spokojni,to jest bagno.
Odpowiedz cytując ten post
04-02-2019, 01:52 PM
Post: #37
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Nie wikłajcie się w CapitalClub. Zostałam oszukana, to firma krzak. W ubiegłym roku udzieliłam pożyczki firmie Nuppex. 5000 zł. Do dziś mi nie splaciła jednej raty. I nie mogę się skontaktować w żaden sposób z nimi, ani z Capital ani z Yubi.Mam za to weksel. Ale muszę sprawdzić, czy nie fałszywy. A potem sąd. I to w Krakowie. Więc jeśli jesteś z dala i np. niepełnosprawny musisz tam pojechać. A jeśli pożyczyłeś np. 1000 zł. to czy warto walczyć? Ale biznes, co?
Odpowiedz cytując ten post
04-24-2019, 02:48 PM
Post: #38
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
ODRADZAM!!! jestem, byłem inwestorem, na 12 pozyczek splacaja sie tylko dwie ale to i tak musze przypominac pozyczkobiorca w formie smsa badz dzwonienia.
inni zmieniaja numery, na innym jest hipoteka, i trwa juz to ponad rok. Pozyczkobiorcy nie są sprawdzani. widać że teraz już jest malo inwestorów, aukcjie nie osiagają kwoty pozyczki.
Odpowiedz cytując ten post
04-28-2019, 08:47 AM
Post: #39
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Tak,zgadza się, ludzie czytają opinie i są świadomi już że się traci swoje pieniądze bo pożyczkobiorcy- zadłużeni już naciągacze nie spłacają i tak się traci oszczędności w Future Capital i Capital Club.Cała prawda, krótko i na temat.
Odpowiedz cytując ten post
05-06-2019, 02:45 PM
Post: #40
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
ja akurat jestem z drugiej strony,( pozyczyłem w styczniu 2018 roku na 18 m-cy , zostały mi 2 raty ) smutno mi to czytać bo z jednej strony wszystko co czytam to prawda, nigdzie nie dostałem tak szybko kredytu i faktycznie miałem wrażenie, że tak naprawdę opiekunowi bardziej zależało na tej pożyczce niż mnie, dostałem nawet więcej niż wnioskowałem a z drugiej szkoda bo teraz pewnie jak złożę wniosek o kolejną to nie będzie chetnych przez ich nieodpowiedzialność. Ja wtedy dostałem pozyczki na 10% a teraz jak wchodzę to powyżej 16 są i faktycznie nie ma inwestorów. Masakra
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

» Tu znajdziesz chwilówkę bez BIK! «