Reklama:

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • tytuł 2 na 5 , liczba ocen: 1 .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
02-01-2019, 07:36 PM
Post: #21
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Tak,ma pan racje,jeżeli ktoś ma za dużo gotowki i chce sie jej pozbyć,to tylko przez CapitalClub,a bądż pewny że już jej nigdy nie zobaczysz.
Odpowiedz cytując ten post
02-02-2019, 03:40 PM
Post: #22
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
A,inne firmy,też działają w ten sam sposob jak CC,wiec nie bądzcie frajerami!!!
Odpowiedz cytując ten post
02-02-2019, 09:39 PM
Post: #23
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
ODRADZAM INWESTOWANIA W CAPITAL CLUB
Odpowiedz cytując ten post
02-04-2019, 04:43 PM
Post: #24
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Typowi oszuści i naciągacze,pisze to żeby ostrzec potencjalnych pożyczkodawcow,nie dajcie się oszustom,zakładają co rusz nowe platformy i działają dalej na ludzkiej krzywdzie.krotko i na temat.
Odpowiedz cytując ten post
02-04-2019, 09:21 PM
Post: #25
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Jako osoba będąca inwestorem w Capital Club odradzam inwestowania. To jest porażka. Z kolei będąc pożyczkobiorcy można fajnie pozyskać kasę i nie splacac
Odpowiedz cytując ten post
02-06-2019, 12:38 PM
Post: #26
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Tak,dokładnie tak,CapitalClub dosłownie produkują oszustow-przez branie tych lichwiarskich pożyczek,wiecie jak to jest,okazja czyni złodzieja,.BIORE I NIE SPŁACAM,zrywam kontakty i niech sie bujają pożyczkodawcy,i Capital Club doskonale wie jak sprawa wygląda,ale mają to w du..e,bo co sie nie robi dla kasy,dobrze by było żeby tą działalnością zajoł sie KNF i prokuratura.
Odpowiedz cytując ten post
02-07-2019, 12:01 AM
Post: #27
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Przestrzegam przed udzielaniem pozyczek inwestorów. Wiem że 20% kusi, a ile potem kłopotów i nerwów. Nie warto - odradzam. Według mnie pożyczkobiorcami który bierze pożyczkę na 32% to osoba zdesperowany a i są tacy co biorą na 37%.Na te 37 % składa się 25 % dla pozyczkodawce, 10% dla Capital Club i 2% powinno się zapłacić podatku do skarbówki. PRZEDSTAWIAM. TO TAK SKRUPULATNIE BO CHCE UŚWIADOMIĆ INWESTORÓW KTÓRZY TO CZYTAJA
Odpowiedz cytując ten post
02-16-2019, 09:51 AM
Post: #28
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Same negatywne sprawy na temat Capital Club, pewno nie długo znikną z rynku z kasą.
Odpowiedz cytując ten post
02-16-2019, 10:21 AM
Post: #29
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
A ja zainwestowałem w 14 pożyczek i nikt nie spłaca,to dopiero porażka.
Odpowiedz cytując ten post
02-20-2019, 05:15 PM
Post: #30
RE: Pożyczki społecznościowe w CapitalClub - opinie
Inwestorom odradzam lokowania w pieniędzy w takie spółki jak Capital. CLUB. Pożyczkobiorcy nie splacaja
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

» Tu znajdziesz chwilówkę bez BIK! «